İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Çağlar: "CTP Kurultayı daha erken olabilir"

Çağlar: "CTP Kurultayı daha erken olabilir"

CTP Güzelyurt Milletvekili Mehmet Çağlar, Kasım ayında yapılması planlanan CTP Olağan Kurultayı'nın daha erken yapılabileceğini söyledi.

Yayın Tarihi: 29/04/16 14:48
okuma süresi: 2 dak.
Çağlar: "CTP Kurultayı daha erken olabilir"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

CTP Güzelyurt Milletvekili Mehmet Çağlar, CTP gibi partilerde devinim yaşanmasının normal olduğunu ancak sorunun bu devinimin dışa yansıması olduğunu ifade ederek, Kasım ayında yapılması planlanan CTP Olağan Kurultayı'nın daha erken yapılabileceğinin sinyalini verdi.

"CTP'de kayıtsız – şartsız özelleştirme olamaz"

"CTP'de kurultay daha erken olabilir bu gündeme gelebilir" ifadelerini kullanan Çağlar, özelleştirme ile ilgili tartışmalara değinerek, CTP'de 'kayıtsız – şartsız özelleştirme' gibi bir duruşun olamayacağını belirtti.

"Hükümete fırsat vermek gerekiyor"

Kıbrıs TV'de Aslı Elder'in konuğu olan Çağlar, UBP – DP Hükümeti'ne fırsat verilmesi gerektiğini söyleyerek, Ekonomik İşbirliği Protokolü'ne de değindi. Hükümet yetkililerinin önümüzdeki hafta protokolü imzalamak üzere Türkiye'ye gideceğini hatırlatan Çağlar, "Önemli olan çantada ne var. Süzgeçten geçmeden herşey imzalanacak mı?" diye sordu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.