İÇ HABERLER
okuma süresi: 6 dak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell "Geleceğe Dönüşüm" sloganıyla "Genç Yetenek"erini arıyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell "Geleceğe Dönüşüm" sloganıyla "Genç Yetenek"erini arıyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell, "Genç Yetenek" programı kapsamında işe alım sürecinden geçecek 15 gence staj imkanı sunacak.

Yayın Tarihi: 29/04/16 16:25
okuma süresi: 6 dak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell "Geleceğe Dönüşüm" sloganıyla "Genç Yetenek"erini arıyor
A- A A+
Kuzey Kıbrıs Turkcell, "Genç Yetenek" programı kapsamında işe alım sürecinden geçecek 15 gence staj imkanı sunacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burcu Topal, staj programı ile ilgilenen öğrencilerin internet sitesi kariyer.net üzerinden Kuzey Kıbrıs Turkcell GENÇ YETENEK (Ref: GNCKKTCELL) ilanına başvuru yapabileceklerini belirtti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell bu yıl "Genç Yetenek" programı kapsamında işe alım sürecinden geçecek 15 gence staj imkanı sunacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burcu Topal, staj programı ile ilgilenen öğrencilerin internet sitesi kariyer.net üzerinden başvuru yapabileceklerini açıkladı.

Üniversite mezuniyeti sonrasında öğrencilerin profesyonel hayata bir adım önde ve doğru bir rehberlikle başlamasını amaçlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, 2016 yaz dönemi stajyer alım sürecini başlattı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, "Genç Yetenek" programı ile 15 gence yaratıcı, gelişim fırsatlarıyla dolu ve teknolojinin nasıl çalıştığını keşfedebilecekleri staj imkanı sağlayacak. 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek program, profesyonel yaşam, teknoloji alanındaki iş grupları, sektörel iş alanları ve pozisyonlar hakkında öğrencileri bilgilendirmeyi, ilgi alanları konusundaki farkındalık seviyelerini artırmayı ve iş yaşamına dair doğru bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

Topal "Genç Yeteneklere staj imkanı sunuyoruz"

Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burcu Topal, üniversite öğrencilerini iş hayatına hazırlamak ve şirkete kazandırmak amacıyla geliştirilen "Genç Yetenek" staj programına katılmak için başvuru almaya başladıklarını açıkladı.
"Genç Yetenek" programı işe alım sürecinden geçecek 15 genç, 2016 yılında Kuzey Kıbrıs Turkcell'de staj yapacak. Öğrencilerin başvurularının belirlenen kriterler doğrultusunda değerlendirileceğini söyleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burcu Topal, staj programı için olumlu bulunan adayların mülakat sürecine davet edileceğini söyledi.
Topal "Mülakat sonrasında seçilen öğrenciler yaz döneminde iki ay süreyle Kuzey Kıbrıs Turkcell'deki çeşitli bölümlerde staj yapacak. İki aylık yaz stajı ile başlayacak "Genç Yetenek" programı staj bitiminde başarılı olan 3. sınıf öğrencilerine yarı zamanlı çalışma imkanı da sunulacak. Başarılı olan 4. sınıf öğrencileri ise uygun fırsatlar olması halinde 'Yeni Mezun' programı kapsamında değerlendirilerek tam zamanlı işe alınacaklar" dedi.

Staj programı 11 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında

Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burcu Topal, staj programı ile ilgilenen öğrencilerin kariyer.net üzerinden Kuzey Kıbrıs Turkcell GENÇ YETENEK (Ref: GNCKKTCELL) ilanına başvuru yapabileceklerini belirtti.
Turkcell'den verilen bilgiye göre "Genç Yetenek" staj dönemi, 11 Temmuz- 31 Ağustos 2016 tarihleri arasında Lefkoşa Genel Müdürlük Binası'nda gerçekleşecek, Pazartesi ve Cuma günleri arasında tam zamanlı çalışmayı içerecek.
"Genç Yetenek" yarı zamanlı stajı ise 1 Ekim 2016 tarihinde başlayacak, Pazartesi ve Cuma günleri arasında yarı zamanlı olarak haftada 20 saat çalışma süresini kapsayacak.

Kariyer Günleri'nde de öğrencilere anlatıldı

Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burcu Topal, şirketin geleceğini oluşturmakta önemli rol oynayacak genç yetenekleri Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesine kazandırmak için Kıbrıs'ın önde gelen üniversitelerinin Kariyer Günleri'ne de katılarak program hakkında üniversite öğrencilerine bilgi verdiklerini anlattı. Topal, bu kapsamda 1 Nisan 2016 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mezunlarla İlişkiler ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (MİKA) ile Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası işbirliğiyle organize edilen "4. Uluslararası Kariyer Haftası"na ve 15 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşen Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Mühendislik Fakültesi, YDÜ Öğrenci Dekanlığı Kariyer Planlama Merkezi ve AB Bilgi Merkezi işbirliği ile "1. Kariyer Günleri"ne katıldıklarını anlattı.

Kimler Başvurabilir?

Yaratıcı, sıra dışı, eğlenceli, sosyal ve meraklı, üniversitelerin Fen - Edebiyat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilimler Fakülteleri'nde ve Mühendislik Fakülteleri'nin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik & Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) İşletme Mühendisliği, Hukuk vb. bölümlerde öğrenim gören; başvurduğu sırada Lisans 3.- 4. sınıf öğrencisi veya Yüksek Lisans öğrencisi olan; iyi derecede İngilizce bilen; tercihen staj ya da yarı zamanlı çalışma tecrübesine sahip öğrenciler staj programına başvurabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.