İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ölümlü kaza zanlısı teminata bağlandı

Ölümlü kaza zanlısı teminata bağlandı

Lefkoşa - Girne anayolunda geçtiğimiz pazar günü, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki Salahattin Bostancı'ya, kullandığı van araçla çarparak ölümüne sebep olmakla suçlanan Barış Tepedağ dün mahkemeye çıkarıldı. Tepedağ, mahkeme kararıyla yargılanmak üzere teminatla serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 30/04/16 09:52
okuma süresi: 2 dak.
Ölümlü kaza zanlısı teminata bağlandı
A- A A+

??Lefkoşa - Girne anayolunda geçtiğimiz pazar günü, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki Salahattin Bostancı'ya, kullandığı van araçla çarparak ölümüne sebep olmakla suçlanan Barış Tepedağ dün mahkemeye çıkarıldı. Tepedağ, mahkeme kararıyla yargılanmak üzere teminatla serbest bırakıldı.??

Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları'nın huzurunda görüşülen davada, iddia makamı, Boğazköy Polis Karakolu'nda görevli polis memuru Ali Kıran'ı tanık olarak dinletti.??

Zanlı Barış Tepedağ'ın "tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu bir kişinin ölümüne sebep olma" suçundan methaldar olduğunu kaydeden Kıran, meseleyle ilgili tahkikatın tamamlandığını söyledi.??Yargıç Gökan Asafoğulları, Tepedağ'ın 15 bin TL nakdi teminat yatırmasına, mukayyitliğin uygun göreceği KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 150 bin TL'lik şahsi kefalet senedi imzalamasına, haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunmasına ve yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışının yasaklanmasına karar verdi.

Kıbrıs Gazetesi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.