İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Karadeniz Kültür Derneği, Akıncı'ya teşekkür etti

Karadeniz Kültür Derneği, Akıncı'ya teşekkür etti

Karadeniz Kültür Derneği, Anayasa'ya aykırı olduğunu ve kaos yaratacağını öne sürdüğü Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasası'nı tekrar görüşülmek üzere Meclis'e iade ettiği için Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 03/05/16 15:18
okuma süresi: 1 dak.
Karadeniz Kültür Derneği, Akıncı'ya teşekkür etti
A- A A+
Dernek Başkanı Baki Aygün yaptığı yazılı açıklamada, geri gönderilen yasanın Komite'de görüşülmesi sırasında önerilerde bulunduklarını ancak dikkate alınmadığını, Cumhurbaşkanı'nın iade etmesiyle görüşlerinde haklı çıktıklarını ileri sürdü.

Aygün, "Bu kadar ısrarla uyarmamıza rağmen önerinin acele bir şekilde yasalaştırılma isteği, yasa ile getirilen bu seçim kaosunun bilinçli ve kasıtlı bir şekilde yapıldığı konusundaki şüphelerimizin doğru olduğunu göstermektedir" iddiasında bulundu.

Aygün ilgili komite üyeleri ve Cumhuriyet Meclisi'nde temsil edilen tüm siyasi partilere çağrıda bulunarak, yasayı halkın ve çocukların geleceğinin çıkar ve menfaatleri ile seçme özgürlüğü ekseninde değerlendirmeye davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.