İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Basın Konseyi'nden Cemal, Özcanhan ve Kanatlı'ya Onur Hizmet Ödülü

Basın Konseyi'nden Cemal, Özcanhan ve Kanatlı'ya Onur Hizmet Ödülü

Kıbrıs Türk Basın Konseyi, kuruluşunun 17. yıldönümü ve 'Dünya Basın Özgürlüğü Günü' nedeniyle düzenlediği etkinlikte, mesleğe çok uzun yıllardır hizmet veren Akay Cemal, Özcan Özcanhan ve Hüseyin Kanatlı'ya 'Onur Hizmet Ödülü' verdi.

Yayın Tarihi: 04/05/16 15:59
okuma süresi: 1 dak.
Basın Konseyi'nden Cemal, Özcanhan ve Kanatlı'ya Onur Hizmet Ödülü
A- A A+
Kıbrıs Türk Basın Konseyi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Lefkoşa Merit Otel'de düzenlenen yemekte konuşan Basın Konseyi Başkanı ve Dünya Basın Konseyi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Şule Aker, birçok ülkeye kıyasla basının Kuzey Kıbrıs'ta özgürlük açısından ileri bir noktada olduğunu belirtti.

Aker konuşmasında, Kıbrıs Türk Basın Konseyi'nin amaçları hakkında bilgi verdi.

Şule Aker, Basın Konseyi'nin kurucusu ve ilk başkanı merhum İsmet Kotak'ın eşi Şermin Kotak'ın onur konuğu olarak bulunduğu gecede, Kotak'ın hizmetlerinden övgüyle söz etti ve hizmetlerini unutmanın mümkün olmadığını kaydetti.

Konuşmaların yapıldığı, görüşlerin belirtildiği etkinlikte, Basın Konseyi'nin 17 yıldır olduğu gibi yine doğru bildiği yolda yürümeye devam edeceği belirtildi.

Gecede, mesleğe çok uzun yıllardır hizmet veren Akay Cemal, Özcan Özcanhan ve Hüseyin Kanatlı'ya 'Onur Hizmet Ödülü' verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.