İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Verda Tunçbilek iddiaları reddetti: "Operasyonları yapan Karagözlü'dür"

Verda Tunçbilek iddiaları reddetti: "Operasyonları yapan Karagözlü'dür"

Üç ay önce ortaya çıkan ve ülkede infial etkisi yaratan 'gebeliği yasa dışı sonlandırma' skandalının başrolündeki isimlerden Verda Tunçbilek, hakkındaki tüm iddiaları reddederken, Tunçbilek'in avukatı Mustafa Şener müvekkilinin olanlardan haberi olmadığını belirterek tüm suçu Dr. Fahri Karagözlü'ye attı.

Yayın Tarihi: 05/05/16 10:50
okuma süresi: 2 dak.
Verda Tunçbilek iddiaları reddetti: "Operasyonları yapan Karagözlü'dür"
A- A A+
Girne'de Ada Tüp Bebek Merkezi 10 haftayı geçen gebeliklerin yasadışı yollarla sonlandırıldığının ortaya çıkmasının ardından Sağlık Bakanlığı, merkezin kapısına kilit vurdu, Merkezin sahipleri Doktor Verda-Mehmet Ali Tunçbilek çiftiyle çalışanlarından kadın doğum uzmanı Dr. Fahri Karagözlü, Dr. Rasiha Serdaroğlu, sekreter Cemaliye Ölmez ve eski çalışan Aziz Dağgün gözaltına alındı.

Olayda 7 aylık bebek ile 4 fetüs bir arazide toprağa gömülü bulunmuştu. Ceninlerin İstanbul Adli Tıp'ta tamamlanan ileri otopsi ve DNA incelemesinin sonuçları ise önümüzdeki günlerde KKTC'ye gönderilecek. Kefaletle serbest kalan zanlıların kaderini de bu raporlar belirleyecek.

Tunçbilek: "Ben bir tıp hekimiyim, nasıl böyle bir olayın içinde olurum?"

Üç ay önce ortaya çıkan ve ülkede infial etkisi yaratan 'gebeliği yasa dışı sonlandırma' skandalının başrolündeki isimlerden Verda Tunçbilek ve Avukatı Mustafa Şener HABERTÜRK'e konuştu.

Skandalın başrolündeki Verda Tunçbilek, "Ben bir tıp hekimi, tüp bebek uzmanıyım. Nasıl böyle bir olayın içinde olurum. Bütün deliller mahkemeye sunuldu. Fetüslerin ileri otopsi raporu her şeyi ortaya koyacak" diyerek iddiaları reddetti.

Avukat Şener: "Verda Hanım ve eşinin olanlardan haberi yoktur"

Tunçbilek çiftinin avukatı Mustafa Şener ise olaydan 66 yaşındaki başhekim Dr. Fahri Karagözlü'yü sorumlu tuttu: "Dr. Karagözlü, Verda Hanım'ın annesinin bile doktorudur. Yani onu dünyaya getirten hekimdir. Operasyonları yapan Karagözlü'dür. Verda Hanım ve eşinin olanlardan haberi yoktur. Hâlâ olayın şokunu yaşıyorlar" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.