İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kalyoncu: "Ercan olayını raporun gazetelere yansımasıyla öğrendik"

Kalyoncu: "Ercan olayını raporun gazetelere yansımasıyla öğrendik"

CTP Milletvekili Ömer Kalyoncu, Ercan Havaalanı ihalesine yönelik yetkinin Ulaştırma Bakanı'na verildiğini söyleyerek, o dönemde Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun olayı, Ombudsman raporunun gazetelere yansımasıyla öğrendiğini kaydetti.

Yayın Tarihi: 05/05/16 17:09
okuma süresi: 1 dak.
Kalyoncu: "Ercan olayını raporun gazetelere yansımasıyla öğrendik"
A- A A+
CTP Milletvekili Ömer Kalyoncu, Ercan Havaalanı ihalesinin acele ile yapıldığını, 100 milyonluk çek yaprağıyla fotoğraf çekilip, 13. Maaşların ödendiğini, daha sonra her konunun davalık hale geldiğini belirtti.

Kalyoncu, ihaleye yönelik yetkinin Ulaştırma Bakanı'na verildiğini söyleyerek, o dönemde Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun olayı, Ombudsman raporunun gazetelere yansımasıyla öğrendiğini kaydetti.

Olayın ortaya çıkmasının ardından ilgili taraflarla toplantılar yapıldığını, toplantı sonucunda şartname ile sözleşmenin farklı olduğunun ortaya çıktığını söyleyen Kalyoncu, bunun ihaleye fesat karıştırma anlamı taşıdığını belirtti. Kalyoncu, "Bu safça yapılmış bir iş ise bunda da dikkat etme gerekir" dedi.

Bu konuların da üzerine gidilmesi gerektiğini söyleyen Kalyoncu, bundan sonraki ihale ve özelleştirmelerin acele ile yapılması halinde olumsuz sonuçları olacağını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.