İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Taçoy: "T and T Şirketi'nin mali sorumluluğu başladı"

Taçoy: "T and T Şirketi'nin mali sorumluluğu başladı"

Bağımsız Milletvekili Hasan Taçoy, 2012 yılı sonu itibariyle atılan imza ile T and T Şirketi'nin mali sorumluluğunun başladığını söyledi. Taçoy, askeri tesislerin T and T'ye teslim edildiğini, hangar binasının da ortadan kalktığını söyleyerek, yapılan diğer işlerle ilgili de bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 05/05/16 17:24
okuma süresi: 1 dak.
Taçoy: "T and T Şirketi'nin mali sorumluluğu başladı"
A- A A+
Şubat 2015 itibariyle T and T'nin inşaat sorumluluğunun başladığını söyleyen Taçoy, yapılan tüm işlemlerin T.C. Devlet Hava Meydanları İşletmeleri tarafından denetlendiğini ve onaylandığını, adadaki mühendis ve mimarların da denetim yaptıklarını belirtti.

Taçoy, daha sonra terminal binası inşaatına ilişkin de bilgi verdi.

Taçoy, T and T'nin her şeyi mahkemeye götürebileceğini, ancak şirketin sorumluluklarının başladığını, ciro paylaşımının yapılması gerektiğini, bunun bir kural olduğunu, değiştirilemeyeceğini, gerekirse hükümetin dava açarak hakkını araması gerektiğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.