İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KAMU-SEN 41 yaşında

KAMU-SEN 41 yaşında

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen), 41'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle yarın çeşitli etkinlikler yapacak.

Yayın Tarihi: 05/05/16 18:00
okuma süresi: 2 dak.
KAMU-SEN 41 yaşında
A- A A+
Kamu-Sen'nden yapılan açıklamaya göre, bu etkinlikler çerçevesinde sendika yetkileri yarın 09.30'da Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün büstüne, 10.15'te Kıbrıs Türk Halkının Varoluş Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük'ün kabrine, 10.45'te şehit sendikacıların kabrine ve saat 11.30'da Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın kabrine çelenk koyacak.

ÖZKARDAŞ

Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınlayan Kamu-Sen Genel Başkanı Mehmet Özkardaş, "Kuruluşundan bugüne, ilkeli, sağduyulu ve ülke çıkarlarıyla emekçilerinin haklarını savunan KAMU-SEN, bu ilkeli duruşunu hiç ödün vermeden sürdürecektir" ifadelerine yer verdi.

"Kamu Çalışanlarının Aylık (maaş-ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası"nın 2011 sonrası kamuya girenlerin "maaş-ücret ve sosyal haklarını budayarak, eşitler arasında eşitsizlik yarattığını" dile getiren Özkardaş, Kamu-Sen'in ülkede kalıcı bir çözüme ulaşılması sürecine destek verdiğini söyledi.

Özkardaş mesajını şu sözlerle bitirdi:

"Kamu-Sen'i kurarak bugünlere getiren, tüm kurucu üyelerimize, Kamu-Sen'in vefakâr üyelerine yöneticilerine saygı ve minnetlerimizi sunar, hayatta olmayanlara rahmet, yaşamını sürdürenlere, barış, huzur, sağlık ve mutluluklar dileriz"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.