İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tüm öğretmenler hazırlık ödeneği alacak

Tüm öğretmenler hazırlık ödeneği alacak

Başbakan Hüseyin Özgürgün başkanlığında saat 15.30'da toplanan Bakanlar Kurulu, kamudaki tüm öğretmenlerin hazırlık ödeneği almasını onayladı.

Yayın Tarihi: 05/05/16 18:44
okuma süresi: 2 dak.
Tüm öğretmenler hazırlık ödeneği alacak
A- A A+
Kıbrıs Postası

Başbakan Hüseyin Özgürgün başkanlığında saat 15.30'da toplanan Bakanlar Kurulu önemli kararlar aldı.

Bu kararlar arasında en çok dikkati çeken ise tartışmalara ve eylemlere neden olan kamuda çalışan öğretmenlerin hazırlık ödeneği ile ilgili karar oldu.

Bakanlar Kurulu, kamudaki tüm öğretmenlerin hazırlık ödeneği almasını onayladı.

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Bakanlar Kurulu'nun bugün aldığı kararla, önümüzdeki öğretim yılı başından itibaren tüm öğretmenlere "Hazırlık Ödeneği"nin ödeneceğini belirtti.

Özgürgün, 15.30'ta başlayıp, yaklaşık 3 saat süren Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında basına açıklamalarda bulundu.

Başbakan Özgürgün, bugünkü toplantıda, rutin konuların yanı sıra, "numara taşıma" diye tanımlanan cep telefonu numaralarının kişiselleştirilmesiyle ilgili tüzüğün Bakanlar Kurulu tarafından kabul edildiğini kaydetti.

"TÜM ÖĞRETMENLER HAZIRLIK ÖDENEĞİ ALACAK"

Başbakan Hüseyin Özgürgün, 2011 yılı sonrası göreve başlayan öğretmenlerin almadığı "Hazırlık Ödeneği"yle ilgili bir süredir tartışmalar yapıldığına işaret etti.

Özgürgün, Bakanlar Kurulu'nun bugün aldığı kararla, önümüzdeki öğretim yılı başından itibaren tüm öğretmenlere "Hazırlık Ödeneği"nin ödeneceğini belirtti.

Söz konusu ödeneğin bu yıl 4 taksitte ödendiğini kaydederek, Eylül ayında ödenecek hazırlık ödeneğinin nasıl gerçekleşeceğinin daha sonra kararlaştırılacağını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.