İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dipkarpaz Ortaokulu'nda müdür hakkındaki soruşturmaya takoz

Dipkarpaz Ortaokulu'nda müdür hakkındaki soruşturmaya takoz

Kıbrıs Postası Köşe Yazarlarından Levent Özadam, kaleme aldığı "Hamile hademeyi kilitlemiş!" başlıklı yazısında, Dipkarpaz Recep Tayyip Ortaokulu Müdürü hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan soruşturmaları irdeleyerek, okuldaki öğretmenlerin, okul müdürü ve sendika tarafından baskı altına alındığını, müfettişlerin ise bu durum karşısında gerekli tepkiyi ortaya koyamadığını vurguladı.

Yayın Tarihi: 06/05/16 07:45
okuma süresi: 2 dak.
Dipkarpaz Ortaokulu'nda müdür hakkındaki soruşturmaya takoz
A- A A+
Levent Özadam şöyle yazdı:

"Önceki gün de okula bakanlıktan bir müfettiş gönderildi... Ama müdür talimatı çoktan vermişti! Öğretmenlerin çoğu ifade vermekten çekindiler, ifade verenler de geri çekmek istediler... Müfettiş bir tek öğrenci ile bile görüşemedi çünkü müdür bütün önlemini çok önceden almıştı!... Söylenene göre sendika ile anlaşmış okuldan kimse ifade vermeyecek... Eğer bu iddia doğruysa sendika çıksın açıklasın, böyle bir kararı var mı, varsa soruşturmayı engellemek için niçin böyle bir karar üretti! Oysa sendikalar demokrasinin baş mimarları değil midir bizim ülkemizde... Veli şikayet edecek, öğrenci şikayet edecek, öğretmen ve çalışanlar şikayet edecek ama iş soruşturmaya gelince kapılar devletin müfettişine kapatılacak! Orada devleti, devletin kurumlarını takmayan, hakaretler savuran bir okul müdürü varken soruşturmaya bu takoz neden!..."

Levent Özadam'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.