İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Şahali: "Kamu kurumlarına hiçbir kamu çalışanı 'Dingo'nun ahırı' muamelesi yapamaz"

Şahali: "Kamu kurumlarına hiçbir kamu çalışanı 'Dingo'nun ahırı' muamelesi yapamaz"

Eski Tarım Bakanı Erkut Şahali, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Toprak Ürünleri Kurumu Müdür Vekili'nin görevden alınmasının ardından bazı çalışanların kurumda yapmış olduğu kutlamalara tepki gösterdi. Şahali, kutlama yapan kişiler hakkında başlatılan soruşturma sürecinin yakın takipçisi olacağınında altını çizdi.

Yayın Tarihi: 10/05/16 11:56
okuma süresi: 2 dak.
Şahali: "Kamu kurumlarına hiçbir kamu çalışanı 'Dingo'nun ahırı' muamelesi yapamaz"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Eski Tarım Bakanı Erkut Şahali, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Toprak Ürünleri Kurumu Müdür Vekili'nin görevden alınmasının ardından bazı çalışanların kurumda yapmış olduğu kutlamalara tepki gösterdi.

Erkut Şahali sosyal medya paylaşımında: "Toprak Ürünleri Kurumu Müdür Vekili görevden alındı diye kurban kesip helva dağıtan bazı personel, ülkedeki kamu yönetiminin geldiği noktanın aynası oldu. Halbuki kurumda kayıtlı 120'yi aşkın çalışan arasında bu yaramaz olaya imza atanlar bir elin parmakları kadar ancak vardır. Bu olayı yadırgayanlar ve ayıplayanlar dahi "ne kadar kötü yönetmiş olursa olsun" diyerek aslında olayı bir miktar normalleştiriyor. Bu olay hiçbir hal ve koşulda kabul edilemez, haklı görülemez.

Kurumlarına hiçbir kamu çalışanı "Dingo'nun ahırı" muamelesi de yapamaz. Ne iyi ki, halkın hizmetkarı olduğunu bilerek görev yapan kamu çalışanları hala ezici biçimde çoğunluktadır ama bir çuval incir o kadar kolay berbat olabiliyor ki. Yaşayarak görüyoruz, gördükçe emin oluyoruz.

Bu toplum, atandığı müdürlük görevine omuzlarda, davul zurna eşliğinde giderek makamı teslim alanları da görmüştü. Şimdi de müdür vekili görevden gitti diye helva döküp kurban kesen kamu çalışanlarını da görmüş oldu. Ve ne iyi ki kurum yönetim kurulu başkanı soruşturma başlattıklarını açıklayarak yüreklere su serpti.

Ben herkes unutsa dahi, bu soruşturma sürecini ilgi ile izleyip sonucunun ne olacağını merakla beklemeye devam edeceğim. Şimdiden, "hasıraltı" niyeti olan varsa, haber vereyim dedim..." dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.