İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kanatlı: "İş güvenliği ve Müteahhitler Birliği… Sözün bittiği yer"

Kanatlı: "İş güvenliği ve Müteahhitler Birliği… Sözün bittiği yer"

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği binasının dış cephe temizliği sırasında yüksekte çalışan temizlik çalışanlarının iş güvenliğinden yoksun bir şekilde çalışmaları, sosyal medyada gündem yarattı.YKP Yürütme Kurulu Üyesi Murat Kanatlı sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafta, "İş güvenliği ve Müteahhitler Birliği... Sözün bittiği yer" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 24/05/16 11:38
okuma süresi: 1 dak.
Kanatlı: "İş güvenliği ve Müteahhitler Birliği… Sözün bittiği yer"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

YKP Yürütme Kurulu Üyesi Murat Kanatlı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, gözlerin Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'ne çevrilmesine neden oldu.

Kanatlı'nın "İş güvenliği ve Müteahhitler Birliği... sözün bittiği yer" ifadesiyle yaptığı paylaşımda, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği binasının dış cephe temizliği sırasında temizlik çalışanların iş güvenliğinden yoksun bir şekilde çalıştıklarına dair fotoğraf yer aldı.

Fotoğrafta, dış cephe temizliği sırasında yüksekte çalışan iki temizlik çalışanın emniyet kemeri ve iş güvenliğini sağlayan kask olmadan çalıştıkları gözlemleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.