İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Doç.Dr. Kırpık Kavsara'yla görüştü

Doç.Dr. Kırpık Kavsara'yla görüştü

Din İşleri Başkanlığı'nın davetlisi olarak bir konferans vermek üzere ülkemize gelen Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güray Kırpık, bugün Din İşleri Başkan Vekili Şaban Kavsara'yı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 25/05/16 16:05
okuma süresi: 2 dak.
Doç.Dr. Kırpık Kavsara'yla görüştü
A- A A+
Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güray Kırpık, Din İşleri Başkan Vekili Şaban Kavsara'yı ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Hala Sultan'ın İzinde Kıbrıs" konulu bir konferans vermek üzere Din İşleri Başkanlığının davetlisi olarak Kıbrıs'ta bulunmaktan mutlu olduğunu belirtti. Kıbrıs'ta zengin bir kültürel miras olduğuna işaret eden Kırpık, Hala Sultan ve Hala Sultan Tekkesi ile ilgili de ellerinde azımsanamayacak sayıda belge olduğunu ve bunları Kuzey Kıbrıs'a kazandırmak istediklerinin müjdesini verdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Kütüphane-3'te bu akşam saat 17.30'da "Hala Sultan'ın İzinde Kıbrıs" konulu bir konferans verecek olan Kırpık, yarın ülkemizden ayrılacak.

Doç. Dr. Güray Kırpık, Gazi Üniversitesindeki Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyeliği görevine ilaveten TC Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Üyeliği ve TC Türk Tarih Kurumu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütüyor.

Hala Sultan Tekkesi İmamı ve Güney Kıbrıs Temsilcisi Şakir Alemdar da ziyarette hazır bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.