İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Yol kullanım ve emisyon harcı çalışmalarında sona gelindi

Yol kullanım ve emisyon harcı çalışmalarında sona gelindi

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Başbakanlık Müsteşarı Olgun Amcaoğlu, ilgili devlet daireleri ve kurumlardan yetkililerle bugün seyrüsefer harçlarının akaryakıta aktarılması konusundaki son çalışmasını gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 25/05/16 16:15
okuma süresi: 1 dak.
Yol kullanım ve emisyon harcı çalışmalarında sona gelindi
A- A A+
Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Başbakan Yardımcılığı'nda gerçekleştirilen toplantının ardından yapılan açıklamada, seyrüsefer harçlarının akaryakıta aktarılması konusundaki yasal düzenlemeler için bir haftalık bir süreye daha ihtiyaç duyulduğu bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, kamuoyunda yaşanan tartışmaların içerik ile ilgili tam bilgi verilmemesinden veya zaman zaman yanlış ve eksik bilgi verilmesinden dolayı yaşandığını belirterek, Kıbrıs Türk halkından çok kısa bir süre daha bu içeriğin tam anlamıyla belirlenmesinden sonra yapılacak açıklamayı beklemelerini rica etti.

"İnsanımıza hayatı kolaylaştıracak yeni ve adaletli bir yaklaşım üzerinde çalışıyoruz" diyen Denktaş, kısa bir süre sonra gerekli açıklamanın yapılacağını da kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.