İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Nami ve Mavroyannis liderlerden talimat bekliyor

Nami ve Mavroyannis liderlerden talimat bekliyor

Kıbrıslı Türk Müzakereci Özdil Nami ile Kıbrıslı Rum Müzakereci Andreas Mavroyannis'in bugün yaptığı görüşmede, "müzakerelerde liderlerin vereceği talimat doğrultusunda hareket etme konusunda mutabık kaldıkları" açıklandı.

Yayın Tarihi: 25/05/16 18:28
okuma süresi: 1 dak.
Nami ve Mavroyannis liderlerden talimat bekliyor
A- A A+
Cumhurbaşkanlığı'ndan verilen bilgiye göre, bu sabah ara bölgede bir araya gelen Kıbrıslı Türk Müzakereci Özdil Nami ve Kıbrıslı Rum Müzakereci Andreas Mavroyannis, bir saatlik görüşmelerinde Kıbrıslı Rum Lider Nikos Anastasiadis'in İstanbul'da yaşanan gelişmeler üzerine 27 Mayıs Cuma günkü liderler görüşmesine katılmama kararıyla ortaya çıkan durumu değerlendirdi.

İki müzakereci, Kıbrıs müzakere sürecinde, liderlerin vereceği talimat doğrultusunda hareket etme konusunda mutabık kaldı.

Nami ve Mavroyannis'in heyetleriyle birlikte bugün için planlanan ve müzakerelerdeki "yönetim ve güç paylaşımı" başlığını ele alacakları görüşme, Anastasiadis'in cuma günkü görüşmeye gitmeyeceğini açıklaması üzerine müzakereciler görüşmesine dönüştü ve ortaya çıkan durum ele alındı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.