İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Süt sektöründe uzlaşı

Süt sektöründe uzlaşı

Süt üreticisinin elinde biriken sütün alınıp işlenebilmesi için Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği ve Yetiştiricileri ile Süt Ürünleri İmalatçıları Birliği uzlaştı.

Yayın Tarihi: 25/05/16 18:34
okuma süresi: 1 dak.
Süt sektöründe uzlaşı
A- A A+
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, dönemsel süt fazlalığı ve dış piyasada yaşanan daralma nedeniyle süt sektöründe ortaya çıkan sorunun aşılması amacıyla bugün Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği ve Yetiştiricileri ve Süt Ürünleri İmalatçıları Birliği'yle bir araya geldi.

İlgili sektör temsilcileriyle bir araya gelinen toplantı sonucunda üretici ve imalatçılar arasında oluşan sıkıntının aşılması yönünde çözüm üretildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, üreticinin elinde biriken sütün alınıp işlenebilmesi için tüm tarafların katkı koyduğu toplantının sonunda sorun aşıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.