İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Rasıh Reşat yazdı: "Yarın göreceğiz..."

Rasıh Reşat yazdı: "Yarın göreceğiz..."

Köşe yazarlarımızdan Rasıh Reşat bugünkü köşe yazısında, İstanbul'daki gelişmeleri ve bu gelişmeler ekseninde Kıbrıslı Rum Lider Anastasiadis'in uluslararası arenadaki pozsiyonunu kaleme aldı.

Yayın Tarihi: 26/05/16 08:02
okuma süresi: 2 dak.
Rasıh Reşat yazdı: "Yarın göreceğiz..."
A- A A+
Rasıh Reşat: "İstanbul'da yaşananlar ve adaya yansıması yavaş yavaş bana Anastasiades'in çözüm konusunda samimi olmadığı, sadece çözümü istemeyen taraf olarak dünyada ün salmak istemediği için müzakereleri sürdürdüğü inancı geliyor.

Hatırlayalım Anastasiades bir kez daha masayı terk etmişti...

Navtex kadar güçlü bir argümanı yoktu. Üstüne üstlük karşısında Eroğlu değil, Akıncı vardı. Ama yine de denemeye değerdi...

Denedi. İstanbul'daki programı protesto etti, sonra da protestosunu Adaya taşıdı ve yarın yapılması planlanan görülmeye katılmayacağını deklare etti ancak BM'ye resmi olarak bildirmedi...

Sam Amca olaya müdahil oldu tabi ve her iki liderle görüştü.

Eğer öğrendiklerimiz doğru ise, uluslararası camia navtex bahanesiyle dağıttığı masa sonrası desteği vermeyecek gibi duruyor."

Rasıh Reşat'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.