İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Siber, Meclis Kültür Komitesi heyetiyle birlikte Kastamonu'da

Siber, Meclis Kültür Komitesi heyetiyle birlikte Kastamonu'da

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr. Sibel Siber beraberinde Meclis Kültür Komitesi Milletvekilleri ile birlikte, Kastamonu Valiliği tarafından organize edilen "Kıbrıslı Türklerin dünü ve bugünü" konulu konferans vermek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kastamonu'ya gitti.

Yayın Tarihi: 27/05/16 08:18
okuma süresi: 3 dak.
Siber, Meclis Kültür Komitesi heyetiyle birlikte Kastamonu'da
A- A A+
Cumhuriyet Meclisi Heyetinde; Milletvekilleri İzlem Gürçağ,Arif Albayrak, Hüseyin Angolemli ve Menteş Gündüz'ün yanısıra Meclis Dış İlişkiler ve Protokol Müdürü Resa Paşaoğullarıbulunuyor.

Siber temasları kapsamında ilk olarak Kastamonu Valiliğini ziyaret ederek Vali Şehmus Günaydın ile görüştü. Görüşmede heyette bulunan milletvekillleri de hazır bulundu.

AHŞAP FUARI

Siber ve Meclis heyeti daha sonra Kastamonu'da bu yıl 6.sı gerçekleştirilen ve tek ahşap fuarı olarak bilinen "Ahşap Fuarı" nın açılışına katıldı.Kastamonu valiliği tarafından Kuzeykent fuar alanında organize edilen fuarın açılışında katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Meclis Başkanı Siber, Kastamonu'nun tarihi, kültürü ve doğasının güzelliğini yakından görmekten mutlu olduklarını ve kültürlerin ülkelerin zenginliği olduğunu vurgulayarak, bu tür karşılıklı ziyaretlerin dostluğu, kardeşliği artırdığına vurgu yaptı. Fuarın gezilmesinin ardından Siber ve beraberindeki heyet Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı da makamında ziyaret ettiler.

Kastamonu'daki temasları kapsamında Siber ve heyeti , Türkiye Harp Malülü,Gazi, Şehit,Dul ve Yetimler Şube Başkanlığı ile ağırlığını Kıbrıs gazilerinin oluşturduğu Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanlığını da ziyaret etti.

Siber, burada yaptığı konuşmada Kıbrıs gazileri ile Kastamonu'da biraraya gelip anılarını dinlemenin kendisi ve heyetini çok duygulandırdığını söyledi.

Gerek Kıbrıs adasında gerek ise tüm dünyada barışı arzu ettiklerini ifade eden Siber : "Tüm dileğimiz, savaşların , acıların ve göçlerin son bulması, insanların barış ve huzur içerisinde yaşamasıdır" dedi.

Kastamonu Valiliğinince Organize edilen etkinlik kapsamında, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, yarın Kastamonu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda "Kıbrıslı Türklerin dünü bugünü" başlıklı bir konferans verecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.