İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Rasıh Reşat yazdı: "Akıncı yine Kıbrıs Türk Medyasını pas geçti..."

Rasıh Reşat yazdı: "Akıncı yine Kıbrıs Türk Medyasını pas geçti..."

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Rasıh Reşat bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın dünya ve Güney Kıbrıs basınına demeçler Kıbrıs Türk medyasını es geçmesini eleştirdi.

Yayın Tarihi: 27/05/16 08:32
okuma süresi: 1 dak.
Rasıh Reşat yazdı: "Akıncı yine Kıbrıs Türk Medyasını pas geçti..."
A- A A+

Rasıh Reşat: "Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturdu oturalı, BRT'deki göstermelik ortak yayınımsı programın haricinde ne bir KKTC televizyonunun stüdyosuna girdi, ne de bir KKTC gazetesinin muhabir, yazar ya da editörü ile karşı karşıya oturup bire bir soru aldı.

Yaklaşık bir yıl boyunca, "Çok yoğunuz. Yabancı basından başladık. Kısa bir süre sonra yerli medya ile de birlikte olacağız" lafı ile oyalandık.

Sonra bir de baktık ki El-Cezire'ye bir daha sıra gelmiş, üstüne üstlük Saray, "inadınıza El Cezire'ye bir daha çıkıyorum. Onlara konuşuyorum. Siz onlara söylediklerimle idare edin" dercesine Katar Merkezli yayın organı ile yapılan söyleşinin çözümünü bize gönderip haberleştirmemizi istiyor."

Rasıh Reşat'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.