İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gökhan Altıner yazdı: "Çözüme uzaklaşıyoruz"

Gökhan Altıner yazdı: "Çözüme uzaklaşıyoruz"

Köşe yazarlarımızdan Gökhan Altıner bugünkü köşe yazısında müzakereleri değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 27/05/16 09:00
okuma süresi: 1 dak.
Gökhan Altıner yazdı: "Çözüme uzaklaşıyoruz"
A- A A+

Gökhan Altıner: "Tamam kabul ettim. Liderler ilk kez bu kadar çözüme yakın, ama her şey yolunda değil işte. Yaşanan son kriz ortada. Tüm olabilecek pürüzleri ve anlaşılması zor konuları bir anlığına bir tarafa bırakalım.

Yeni yılda referandum oldu ve her iki halk da evet dedi diyelim. Peki ya sonra? Biz Türkler bu çözüme ne kadar hazırız. Şu an ki hantal devlet yapısıyla, yıllardır yapılamayan kamu reformu olmaksızın, devlet daireleri hınca hınç memur doluyken yıl sonu çözüm olsa ne değişecek Kıbrısın Kuzeyinde?

Siz sanıyor musunuz ki şu an ki memur nüfusu yerinde kalacak. Kim garanti ediyor binlerce insanın işsiz kalmayacağını. Örnek Rum tarafı, Yunanistan ve daha birçok Avrupa ülkesi. Söyleyin bana kim garanti ediyor?"

Gökhan Altıner'in köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.