İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Turkcell'den ücretsiz Wi-Fi hizmeti

Turkcell'den ücretsiz Wi-Fi hizmeti

Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler, Turkcell İletişim Merkezleri'nin yanı sıra günlük yaşamda sıkça kullanılan birçok bölgede günlük 2 saat TurkcellWi-Fi hizmetinden ücretsiz yararlanabilecek.

Yayın Tarihi: 28/05/16 14:34
okuma süresi: 4 dak.
Turkcell'den ücretsiz Wi-Fi hizmeti
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler, Turkcell İletişim Merkezleri'nin yanı sıra günlük yaşamda sıkça kullanılan birçok bölgede günlük 2 saat TurkcellWi-Fi hizmetinden ücretsiz yararlanabilecek.

Meslek grubu memur, öğretmen, emekli, doktor veya polis olan faturalı bireysel ve kurumsal Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler perşembe günleri Turkcell Wi-Fi kullanılan bölgelerde 2 saat boyunca ücretsiz internetten faydalanabilecek.


Kuzey Kıbrıs Turkcell, kablosuz internet ağı (Wi-Fi) avantajlarına yönelik hizmet ağını genişletiyor, çok daha fazla müşterisine yüksek hız ve Turkcell kalitesinde ücretsiz internet imkanı yaratıyor. Dataya erişim ve internet kullanımının katlanarak arttığı günümüzde, müşterilerine en sevdikleri mekanlarda, internet paketleri etkilenmeden ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunan Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu avantajı Turkcell Platinum müşterilerinin yanı sıra şimdi farklı müşteri gruplarıyla da paylaşıyor.

"Kamu tarifesi" için perşembe fırsatı

Turkcell İletişim Merkezleri'nde ve yurdun dört bir yanındaki özel mekanlarda kullanılan ücretsiz TurkcellWi-Fi, "Askercell"liler için cumartesi ve pazar çarşı izinlerinde, "Kamu"lular için de perşembe günleri en sevdikleri mekanlarda hizmetlerinde olacak. Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada, "Ücretsiz Turkcell Wi-Fi ile kendinizi çok daha özel ve ayrıcalıklı hissedecek, internetin keyfine varacaksınız" dendi.

Turkcell Wi-Fi hizmetinden kimler, nasıl yararlanabiliyor?


Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında Wi-Fi hizmetinden kimlerin yararlanabileceğine yönelikşu bilgiler verildi: "Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler tüm Turkcell İletişim Merkezleri'nde günlük 2 saat Turkcell Wi-Fi hizmetinden yararlanabiliyor. Meslek grubu memur, öğretmen, emekli, doktor veya polis olan faturalı bireysel ve kurumsal müşterilerimiz ise perşembe günleri Turkcell Wi-Fi hizmeti olan mekanlarda hizmetten 2 saat boyunca ücretsiz yararlanabiliyor. Ayrıca, "Askercell" tarifesinde bulunan müşterilerimiz de cumartesi ve pazar günleri belirlenen mekanlarda Turkcell Wi-Fi hizmetini kullanabiliyor." Wi-Fi özelliği olan telefon veya tabletteki "Turkcell Wi-Fi" seçeneğini seçen müşteriler, ekrana gelecek ara yüzü doldurarak, kendine gelecek kısa mesaj şifresi ile bu hizmetten yararlanabilmektedir.

Turkcell ücretsiz Wi-Fi hizmeti nerelerde kullanılıyor?

LEFKOŞA

Dereboyu Mehmet Akif Cadde'sinde Danny's (Eski Pronto) ile Caffe Aşkı arasında bulunan yol boyunca, CafeBiiz çevresi, Danny's çevresi, GloriaJeans çevresi, CafeBiyer ve restaurant çevresi, Califorian çevresi, Leman Kültür çevresi, Paddy'sPub çevresi, Pascucci çevresi, Roxannes çevresi, Lavazza çevresi, Mardo çevresi, Araf Çevresi, Sabor Çevresi, Ghetto çevresi, CornerPub çevresi, Cadının Evi çevresi.

GAZİMAĞUSA

JohnnyRockets çevresi, Pierre Loti çevresi, Özgülen Kebap çevresi, Cafe Han çevresi, Robert'sCafe, GloriaJeansCafe, Mardo çevresi, Cacao çevresi, Sarpkan çevresi, Aspava çevresi, MonksInn çevresi, Rouge 21çevresi.

GİRNE

Cacao, GloriaJeans, Avanti, JollyJoker, Niyazi'sRestaurant.

LEFKE

AspavaRestaurant (Yedidalga), FriendsCafe –(Gemikonağı ).

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.