İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş, Bağımsız Hesap Uzmanları Birliği'ni kabul etti

Denktaş, Bağımsız Hesap Uzmanları Birliği'ni kabul etti

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Firuz Fehmi Başkanlığı'ndaki Bağımsız Hesap Uzmanları Birliği'ni kabul etti.

Yayın Tarihi: 29/05/16 11:08
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş, Bağımsız Hesap Uzmanları Birliği'ni kabul etti
A- A A+

Başbakan Yardımcılığı'ndan bilgiye göre, Kabulde, Birliğin yaşadığı sıkıntılar konuşuldu, sıkıntıların aşılmasına yönelik alınabilecek tedbirler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Başbakan Yardımcılığı'nda gerçekleşen kabulde konuşan Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş birliğin yürütmekte olduğu görevlerin önemine dikkati çekerek, sıkıntıların aşılması için işbirliği içinde çalışacaklarını kaydetti.

Hesapların güvenilirliğinin Devlet açısından çok önemli olduğuna da vurgu yapan Denktaş, önümüzdeki hafta Birlik yetkilileriyle genel vergi konuları hakkında toplantı gerçekleştireceklerini belirtti.

FEHMİ:

Bağımsız Hesap Uzmanları Birliği Başkanı Firuz Fehmi ise konuşmasında, uygulamaya konan yeni Vergi Usul Yasası'nın iş dünyasına ve mesleğe getireceği sıkıntıları Denktaş'a aktardı.

AKMAN:

Birlik Genel Sekreteri Niyazi Akman da Muhasebe ve Denetim Meslek Yasası'nın bir an önce yasallaşmasını talep ettiklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.