İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KKTC 20. Tüketici Konseyine temsil edildi

KKTC 20. Tüketici Konseyine temsil edildi

Türkiye Cumhuriyeti Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından Ankara'da düzenlenen 20. Tüketici Konseyine, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Ekonomi ve Enerji Bakanlığına bağlı Ticaret Dairesi yetkilileri de katıldı ve konsey toplantımsında sunum yaptı.

Yayın Tarihi: 29/05/16 11:56
okuma süresi: 2 dak.
KKTC 20. Tüketici Konseyine temsil edildi
A- A A+

Bakanlık Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre Ankara'da Türkiye Cumhuriyeti Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 20. Tüketici Konseyine, Ticaret Dairesi Müdürü Nalan Nazlı ve Tüketici Biriminden Tamer Bolat katıldı

26 Şubat2016 tarihinde iki ülke arasında TC Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ve Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun'un imza koydukları Tüketicileri Koruma Protokolü imzalanmıştı.Bu Protokol ile iki ülke arasında karşılıklı iş birliği, tüketicilerin korunması ve piyasa gözetim denetim alanlarında daha etkin bilgi ve uzman alışverişi gibi konuları içeriyor.

Ankara'da gerçekleşen20. Tüketici Konseyi toplantısında konuşma yapan Ticaret Dairesi Müdürü ayni Zaman'da Mal ve Hizmetler Hakem Heyeti Başkan'ı da olan Nalan Nazlı, ülkemizde Tüketici Hakları, HakemHeyetinin işlevliği, Tüketicilerin haklarını nasıl arayacakları ve bu konu için kurulmuş olan 171 Alo Tüketici şikayet hattını ve yasa çalışmalarını içeren bir sunum gerçekleştirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.