İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İyilik gönüllüsü gençlerden örnek davranış

İyilik gönüllüsü gençlerden örnek davranış

Kıbrıs Vakıflar İdaresi bünyesindeki İyilik Gönüllüsü gençler, ihtiyaçlı ailelere gıda dağıtımı yaptı, yaşlı insanları ziyaret etti, hayvan barınağına kuru mama yardımı yaptı.

Yayın Tarihi: 29/05/16 14:15
okuma süresi: 2 dak.
İyilik gönüllüsü gençlerden örnek davranış
A- A A+

Vakıflar İdaresi'nden verilen bilgiye göre, Kıbrıs Vakıflar İdaresi bünyesinde her yaştan gönüllü gençlerin oluşturduğu "İyilik Gönüllüleri", Girne'de ihtiyaçlı ailelere gıda dağıtımı yaptı, huzurevi ile hayvan barınağını ziyaret etti.

Karşılık beklemeden iyilik yapma, yardımlaşma ve vakıf düşüncesinin toplumda yaygınlaşmasına öncülük eden ve 445 yıldır hayır işleri faaliyetlerini sürdüren Kıbrıs Vakıflar İdaresi, vakıf geleneğinin gençlerle geleceğe taşınmasına da aracı oluyor.

İyilik Gönüllüsü gençler, hafta sonu Girne'de Eski Türk Mahallesi ve civarında yaşayan ihtiyaçlı ailelere, Vakıflar İdaresi tarafından hazırlanan gıda paketleri dağıttı, yaşlı insanlarla yakından ilgilendi.

Lefkoşa Hayvanları Koruma Derneği Hayvan Barınağı'nı da ziyaret eden İyilik Gönüllüleri, barınağa kuru mama yardımında bulunuldu.

BENTER: "BAŞBAKAN, HAYIR FAALİYETLERİNİ DESTEKLİYOR"

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, gençlerin hayır faaliyetlerinde bulunmasının takdir edilmesi ve iyiliğin toplumda yayılması gerektiğini ifade etti.

Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün Vakıflar İdaresi'nin hayır faaliyetlerini desteklediğini belirten Prof. Dr. Benter, Başbakan Özgürgün'ün, yardımların gerçek ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılmasında kendileri ile aynı hassasiyeti paylaştığını ve hayır işlerine önem ve destek verdiğini söyledi.

Benter, karşılık beklemeden iyilik yapılmasının gençler tarafından da öğrenilmesinin, yardımlaşma ve dayanışmanın toplumda yaygınlaşmasının önemli olduğunu kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.