İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Berova, Turkcell ekibini kabul etti

Berova, Turkcell ekibini kabul etti

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı ve yönetim ekibini kabul etti. Bakan Berova ayrıca Devlet Tiyatrolarını ziyaret edip yetkililerden bilgi aldı.

Yayın Tarihi: 29/05/16 17:08
okuma süresi: 2 dak.
Berova, Turkcell ekibini kabul etti
A- A A+

Bakanlık Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova, teknoloji ve iletişim alanındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve Kuzey Kıbrıs Turkcell ile geçmişte güzel etkinliklere imza attıklarını söyledi ve yeni dönemde de birlikte bazı farkındalık yaratacak projelerde iş birliği yapmaya açık olduklarını söyledi. Bakan BerovaKuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Yazıcı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Kuzey KıbrısTurkcell Genel Müdürü Yazıcı'da yeniden Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı görevine gelen Bakan Berova'ya başarılar diledi ve MilliEğitim ve Kültür Bakanlığı ile Kuzey Kıbrıs Turkcell'in geçmişten bu yana devam eden işbirliği protokolleri olduğunu, geleceğe ilişkin vizyonlarını iletmek ve projelerin devamını sürdürmek ve fikir alışverişi için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bakan Berova Devlet Tiyatrolarını ziyaret etti

Bakan Berova ayrıca Devlet Tiyatrolarını ziyaret edip yetkililerden bilgi aldı. Devlet Tiyatroları dairesinde incelemelerde bulunan Berova, çalışanlardan sorunları dinledi ve tiyatrocularla ve çalışanlarla sohbet etti. Bakan Berovaçağdaş bir toplumun göstergesinin sanata ve sanatçıya verilen önemle ortaya çıktığının altını çizerek, sanatçıların toplumların çağdaş yüzü olduğunu vurguladı.

Bakan Berova'ya ziyaretlerinde ve kabullerde Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Talim ve Terbiye Daire Müdürü Havva Dağsevereşlik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.