İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Akansoy'dan Erhürman'ın adaylığına destek

Akansoy'dan Erhürman'ın adaylığına destek

CTP Milletvekili Asım Akansoy, Kasım ayında yapılacak CTP Kurultayı'nda genel başkanlığa aday olacağını açıklayan CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman'a destek verdi. Akansoy, Erhürman ile birlikte yan yana, omuz omuza yürümek, inancım odur ki hem ülkemiz hem de partimiz için daha güzel yarınlara vesile olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 31/05/16 14:38
okuma süresi: 2 dak.
Akansoy'dan Erhürman'ın adaylığına destek
A- A A+

Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

CTP Milletvekili Asım Akansoy kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kasım ayında yapılacak CTP Kurultayı'nda genel başkanlığa aday olacağını açıklayan CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman'a destek verdi. Akansoy, Erhürman ile birlikte yan yana, omuz omuza yürümek, inancım odur ki hem ülkemiz hem de partimiz için daha güzel yarınlara vesile olacaktır" ifadelerini kullandı.

Akansoy'un paylaşımı şöyle:

Bu ülkede çocuklarımızın hak ettiği gibi, daha yaşanabilir, daha aydınlık günler görmek için mücadele veren partimiz Cumhuriyetçi Türk Partisi, önümüzdeki dönemde yeni bir sayfa açıyor. Geçmişten aldığımız dersleri, ideolojimizden ve geleneğimizden gelen sosyal adaleti ve dayanışmayı geleceğe hep birlikte yazmak için sevgili dostum Tufan Erhürman kurultayda Genel Başkanlığa aday oluyor.
Bu önemli aşamada kendisiyle birlikte yan yana, omuz omuza yürümek inancım odur ki hem ülkemiz hem de partimiz için daha güzel yarınlara vesile olacaktır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.