İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım ve heyeti KKTC'ye geliyor

Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım ve heyeti KKTC'ye geliyor

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım ve heyeti bugün KKTC'ye gelecek. Yıldırım KKTC temaslarında Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Başbakan Hüseyin Özgürgün ile görüşecek. Yıldırım ayrıca heyetler arası görüşmeye katılacak.

Yayın Tarihi: 01/06/16 08:06
okuma süresi: 1 dak.
Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım ve heyeti KKTC'ye geliyor
A- A A+
Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım ve heyeti bugün saat 10:30'da Ercan Havalimanı'nda Başbakan Hüseyin Özgürgün tarafından resmi törenle karşılanacak.

Yıldırım, daha sonra saat 13:20'de Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından kabul edecek. Ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek.

Akıncı ile basın toplantısının ardından Yıldırım, saat 15:00'te Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber tarafından kabul edecek.

Yıldırımın 3'üncü durağı Başbakan Hüseyin Özgürgün olacak. Özgürgün ile Binali Yıldırım, saat 16:00'da Başbakanlık'ta görüşecek. Görüşme, önce başbaşa, sonra heyetlerin de katılımıyla gerçekleşecek.

Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım saat 17:20'de ise KKTC'den ayrılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.