İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Çağlar: "'Başkaları bizim için en iyi kararları alır' algısı yaratıldı!"

Çağlar: "'Başkaları bizim için en iyi kararları alır' algısı yaratıldı!"

CTP Milletvekili Mehmet Çağlar, koordinasyon ofisi kurulmasına ilişkin anlaşma konusunda Meclis'te yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk halkının 'hiçleştirilmeye' çalışıldığını vurguladı. Çağlar, "Başkaları bizim için en iyi kararları alır algısının yaratıldığının farkında mıyız?" diye sordu. Çağlar, Koordinasyon Ofisi ile ilgili kullanılacak oyun 'hayır' olması gerektiğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 13/06/16 12:35
okuma süresi: 1 dak.
Çağlar: "'Başkaları bizim için en iyi kararları alır' algısı yaratıldı!"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Filiz Seyis (CANLI)

CTP Milletvekili Mehmet Çağlar, koordinasyon ofisi kurulmasına ilişkin anlaşma konusunda Meclis'te yaptığı konuşmada, konuyu sosyolojik açıdan ele aldı.

Söz konusu anlaşmanın KKTC Anayasası'na ters olmasının ötesinde toplumsal riskleri olduğuna vurgu yapan Çağlar, "Kıbrıs Türk toplumu 'Biz tek başımıza hiçiz' noktasına getiriliyor, hiçleştirilmeye çalışılıyor. Başkaları bizim için en iyi kararları alır algısının yaratıldığının farkında mıyız?" dedi.

Kurumlarımızı güçlendirmek yerine gereksiz olma noktasına getirdiğimizi ifade eden Çağlar, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yetkilerinin tamamen ortadan kalkması durumunda ne olacağını sordu.

Çağlar, Koordinasyon Ofisi ile ilgili kullanılacak oyun 'hayır' olması gerektiğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.