İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de erkek cesedi bulundu

Girne'de erkek cesedi bulundu

Girne'de dün gece yarım bir inşaatta erkek cesedi bulundu. 22 yaşındaki Nedim Bök'e ait olduğu öğrenilen cesedin 10 günlük olduğu tahmin ediliyor.

Yayın Tarihi: 25/06/16 09:50
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de erkek cesedi bulundu
A- A A+
Girne'de dün gece saat 23.15'te, Bedrettin Demirel Caddesi'nin kuzey kısmında bulunan yarım inşaat içerisinde 22 yaşındaki Nedim Bök'e ait erkek cesedi bulundu.

Cürümüş olan cesedin en az 10 günlük olduğu tahmin edilirken, gelen son bilgilere göre gelişmenin ardından soruşturma yürüten polis, 3 kişiyi gözaltına aldı.

GİRNE'DE YARIM İNŞAATTA ÖLÜ BULUNAN NEDİM BÖK'E OTOPSİ YAPILDI

Yarım inşaatta ölü olarak bulunan 22 yaşındaki Nedim Bök'ün cesedine yapılan otopside herhangi bir delici, kesici veya ateşli silah izine rastlanmadı.

CESET 1 İLE 3 HAFTALIK … 3 ZANLI İÇİN TUTUKLULUK EMRİ ALINDI

Polis Basın Subyalığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Burhan Naşbantoğlu Devlet Hastanmesi'nde yapılan otopside cesedin 1 ile 3 haftalık olabileceği de tespit edildi.

Bök'ün ölüm sebebinin belirlenmesi için cesetten doku örnekleri alındı.

Bu arada olayla ilgili 3 zanlı aleyhine, çıkarıldıkları Girne Kaza Mahkemesi'nde 3 gün tutukluluk kararı alındı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.