İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Özsağlam: "Birkaç kendini bilmez, serserinin işi' diyemeyiz"

Özsağlam: "Birkaç kendini bilmez, serserinin işi' diyemeyiz"

CTP Dış ilişkiler sekreteri Muhittin Özsağlam, Agia Napa'da Kıbrıslı Türklere karşı yapılan saldırıyı 'birkaç kendini bilmez, serserinin işi' şeklinde geçiştirilemeyeceğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 26/06/16 13:03
okuma süresi: 2 dak.
Özsağlam: "Birkaç kendini bilmez, serserinin işi' diyemeyiz"
A- A A+

Sosyal Medya / Kıbrıs Postası - Vatan Mehmet

CTP Dış ilişkiler sekreteri Muhittin Özsağlam, Agia Napa'da Kıbrıslı Türklere karşı yapılan saldırıyı 'birkaç kendini bilmez, serserinin işi' şeklinde nitelendirilemeyeceğinin altını çizdi.

Özsağlam sosyal medya hesabından şöyle yazdı; "Agia Napa'da Kıbrıslı Türklere karşı yapılan saldırıyı 'birkaç kendini bilmez, serserinin işi' diye geçiştirmeyiz. Irkçı ve şoven düşüncenin yükselişi göz ardı edilemez. Öncelikle bir zihniyet değişimine ihtiyaç vardır. O yüzden Güven Yaratıcı Önlemler diyoruz.

Başpiskoposun 'ELAM'in parlamentoya girmesinden memnun oldum' demesi hafızamızdadır. Faşizmin ırkı, dini yok!
Unutmayalım ki adamızı geçmişte kana bulayanların sayısı da çok değildi ancak bu militan kadrolar kitlelere korku salmışlar ve adanın bölünmesine de sebep olmuşlardır.

Aklı selim bir şekilde yükselen şovenizme karşı adada yaşayan tüm halklar mücadelelerini birlikte sürdürmelidirler. Bu mücadele sürdürülürken Anastasiadis yönetiminin de gerekli on elemeleri alması elzemdir. Bu safhada ilk olarak saldırıyı gerçekleştirenler bulunmalı ve yargıya sevk edilmelidirler."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.