İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa'ya giden yeni hatlardaki bakım bölgede su birikintileri yarattı

Gazimağusa'ya giden yeni hatlardaki bakım bölgede su birikintileri yarattı

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Bakan Nazım Çavuşoğlu'nun Türkiye'den gelen suyun Gazimağusa'ya verilmeye başlandığı açıklamasının ardından, suyun yeni hat üzerinden aktarılması için şehrin su deposunu bakıma aldı. Mesarya bölgesinde yeryüzeyinde görülen su birikintilerinin ise suyu depoya ulaştıracak yeni hatlarda yapılan temizlik çalışmalarından kaynaklandığı açıklandı.

Yayın Tarihi: 28/06/16 15:21
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa'ya giden yeni hatlardaki bakım bölgede su birikintileri yarattı
A- A A+
Kıbrıs Postası Özel

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Gazimağusa su deposunun temizlik çalışmalarının sürdüğü, bugün öğleden sonra deponun dezenfeksiyon işlemlerine geçilmesinin beklendiği kaydedildi.

Kıbrıs Postası'nın meserya bölgesinde yer yüzeyinde su birikintileri gözlemlendiğine dair aldığı bilgi üzerine ulaştığı Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı yetkilileri, Türkiye'den gelen suyun yeni hatlar üzerinden Gazimağusa'ya ulaştırılması için hatlarda temizlik çalışması başlatıldığını ve bölgede gözlemlenen su birikintilerinin söz konusu temizlik çalışmalarından kaynaklandığını belirttiler.

Bakan Çavuşoğlu dün yaptığı açıklamada Su İşleri Dairesi'nin Dikmen'de bulunan mevcut 7500 metre küp'lük deposuna dün sabah 10.00 itibarıyla Türkiye'den gelen suyun verilmeye başlandığını, suyun, eski isale hattı üzerinden Gazimağusa'ya aktarıldığını bildirmişti.

İlgili haber:
Çavuşoğlu; "Türkiye'den gelen su Dikmen deposuna düştü"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.