İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Saner: "Yeni bakım evi için çalışıyoruz"

Saner: "Yeni bakım evi için çalışıyoruz"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner'in Ramazan Bayramı kapsamında bakanlığa bağlı daire ve kurumlara ziyaretleri sürüyor.

Yayın Tarihi: 29/06/16 12:56
okuma süresi: 3 dak.
Saner: "Yeni bakım evi için çalışıyoruz"
A- A A+
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner'in Ramazan Bayramı kapsamında bakanlığa bağlı daire ve kurumlara ziyaretleri sürüyor.

Bakan Saner, dün bakanlığa bağlı Gazimağusa ve Güneşköy'de 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezleri'ne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bugün de Girne bölgesinde sırasıyla Lapta Huzur Evi, Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi; Sosyal Hizmetler, Sosyal Sigortalar, Çalışma ve İhtiyat Sandığı Daireleri'ni ziyaret etti.

Lapta Huzur Evi'ni ziyaretinde yaşlılarla yakından ilgilenen Bakan Saner, onlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi, hediyeler verdi.

Bakan Saner'e ziyaretinde Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt, bazı bakanlık ve UBP Girne Kadın Kolları yetkilileri eşlik etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner, ziyaretleriyle ilgili Lapta Huzur Evi'nde basına bilgi verdi.

SANER: "ÇALIŞANLARIN YAŞLILARILA YAKINDAN İLGİLİ OLMALARINI GÖRMEK MUTLULUK VERİCİ"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner, Lapta Huzurevi'ndeki çalışma koşullarını gayet iyi bulduğunu ifade ederek, çalışanların huzurevi yaşlılarıyla yakından ilgili olmalarını görmenin mutluluk verici olduğunu kaydetti.

"YENİ BAKIM EVİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

"Bakanlık olarak görevimiz sürekli olarak ilgili birimlere denetimlerde bulunmaktır. Bugün bunu yerinde gözlemlemek bizleri son derece mutlu etmiştir. Kurum sorumlusu ve çalışanlar yaşlılara karşı gayet hassas ve bu hassasiyet de devam edecektir" diyen Saner, yaşlılara en kısa zamanda yeni bir bakım evi kazandırma için çalıştıklarını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Hizmetler Dairesi'nin sıkı bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Saner, atılacak adımlarla ilgili kamuoyuna bilgi vereceklerini kaydetti.

"RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM"

Bakan Saner, bu bağlamda Lapta Huzur Evi'ndeki yaşlı ve çalışanlar yanında tüm halkın Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Huzur evinin ardından Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ni de ziyaret edeceğini belirten Saner, ardından bakanlığa bağlı Girne'deki Sosyal Hizmetler Dairesi, Sosyal Sigortalar, Çalışma ve İhtiyat Sandığı Daireleri'ne geçerek burarda da denetimlerde bulunacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.