İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Evren'den PGM'ye 52. yıl mesajı

Evren'den PGM'ye 52. yıl mesajı

İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu'na mesaj göndererek, polis teşkilatının 52'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Yayın Tarihi: 29/06/16 17:27
okuma süresi: 1 dak.
Evren'den PGM'ye 52. yıl mesajı
A- A A+
İçişleri Bakanı Kutlu Evren basına da dağıttığı mesajında, 24 saat toplumun huzur ve güveni için çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan polis mensuplarının sadece polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünde değil her zaman hatırlanması ve takdir edilmesi gerektiğini belirtti.

Evren mesajında şunları ifade etti:

"Polis teşkilatının tüm mensuplarının yaptığı görevin ne kadar zor ve meşakkatli bir görev olduğunun bilinci içerisindeyiz.

Göreve geldiğiniz günden itibaren işbirliği ve dayanışma ruhu içerisinde hareket ettiğimiz polis teşkilatının 52. yıl dönümünü yeniden kutlar, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.