İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Ciğerci Ahmet yoğun bakımda!

Ciğerci Ahmet yoğun bakımda!

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde Kardiyoloji Servisi'nde bir süredir tedavi görmekte olan Ciğerci Ahmet Dayı, önceki gece solunum cihazına bağlanarak, hastanenin yoğum bakım ünitesine nakledildi.

Yayın Tarihi: 01/07/16 10:05
okuma süresi: 1 dak.
Ciğerci Ahmet yoğun bakımda!
A- A A+
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde Kardiyoloji Servisi'nde bir süredir tedavi görmekte olan Ciğerci Ahmet Dayı, önceki gece Solunum cihazına bağlanarak, hastanenin yoğum bakım ünitesine nakledildi.

Kıbrıs Postası'nın Neydi Olacağı Haber Bülteni'ne sık sık konuk olan ve programın yapımcısı Mehmet Ekin Vaiz ile yaptıkları programlar en çok izlenenler arsına giren Ciğerci Ahmet Dayı, kalp rahatsızlığı nedeni ile bir süredir Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde Kardiyoloji Servisi'nde tedavi görüyordu. Ciğerci Ahmet önceki gece yoğun bakım ünitesine alındı.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Bülent Dizdarlı'dan alınan bilgiye göre, Ciğerci Ahmet Dayı'nın şuuru yarı kapalı olduğu öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.