İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Berova halkın Ramazan Bayramı'nı kutladı

Berova halkın Ramazan Bayramı'nı kutladı

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, halkın Ramazan Bayramını kutlayarak, ülkemizle birlikte tüm islam dünyası için hayırlara vesile olmasını diledi.

Yayın Tarihi: 01/07/16 16:13
okuma süresi: 2 dak.
Berova halkın Ramazan Bayramı'nı kutladı
A- A A+
Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bakan Berova, halkın Ramazan Bayramını kutlayarak, ülkemizle birlikte tüm islam dünyası için hayırlara vesile olmasını diledi.

Berova ayrıca, Bayramların, birlik ve beraberlikleri pekiştiren günler olduğunu belirterek, bu Bayramın, buna en çok sahip çıkmamız gereken gün olduğunu vurguladı.

Bakan Berova mesajında şunları kaydetti: "Bayramlar, kardeşlik ve dayanışma iklimini güçlendirmek, küskünlükleri ortadan kaldırmak için önemli bir fırsattır.

Türkiye'mizde geçtiğimiz hafta yaşanan alçak saldırı nedeniyle, bu Ramazan Bayramını buruk bir şekilde yaşamaktayız.

Kaybettiğimiz insanlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, hastanelerde tedavi görenlere açil şifalar diliyorum.

Bayramlarımız, birlik ve beraberliklerimizi pekiştiren günlerdir. Bu Bayram ise, buna en çok sahip çıkmamız gereken gündür.

Bu vesileyle, Mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, Bayramın ülkemizle birlikte tüm islam dünyası için hayırlara vesile olmasını dilerim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.