İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Farz Şirketler Grubu FETÖ iddialarına ateş püskürdü!

Farz Şirketler Grubu FETÖ iddialarına ateş püskürdü!

Türkiye'de başlatılan FETÖ operasyonları, KKTC'ye de sıçradı. Sosyal medyada ortaya atılan iddialara zehir zemberek yanıtlar veren Farz Şirketler Grubu, bu süreç için 'FETÖ ve yandaşlarının sonu olacak' yorumu yaptı!

Yayın Tarihi: 23/07/16 15:29
okuma süresi: 3 dak.
Farz Şirketler Grubu FETÖ iddialarına ateş püskürdü!
A- A A+
Türkiye'de başlatılan FETÖ operasyonları, KKTC'ye de sıçradı. Sosyal medyada ortaya atılan iddialara zehir zemberek yanıtlar veren Farz Şirketler Grubu, bu süreç için 'FETÖ ve yandaşlarının sonu olacak' yorumu yaptı! İşte o açıklama..

KAMUOYUNUN DİKKATİNE;

Anavatan Türkiye'de yaşanan darbe girişimini üzüntü ve öfkeyle izliyoruz. Milletimizin birliğine, bütünlüğüne karşı yapılan bu hain harekete karşı, FETÖ'ye karşı sürdürülen temizlik hareketinin de en yakın destekçisiyiz. Bu duruşumuzu her zaman geçmişte paylaştık, paylaşmaya devam edeceğiz.

Ancak FETÖ yandaşlarının temizliği için gün sayan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, kaos ortamından yararlanmak isteyen bir kesimin, şirketimizin adını bu hain yapılandırmanın yanında gösterip, hedef şaşırtma girişiminde olduğunu görmekteyiz.

Facebook'ta Fuat Avni ve Kıbrıs Deşifre Ekibi kod adıyla yayın yapan bir hesapta yayınlanan ve Farz Şirketler Grubu'nun Lefkoşa ve Girne ofisini FETÖ adresleri arasında sayan paylaşım, akıl tutulmasının ta kendisidir.

Unutulmamalıdır ki; Birilerinin FETÖ ile bağ kurmaya çalıştığı Farz Şirketler Grubu; atılmaya çalışılan iftira ve hedef şaşırtma girişimlerine fırsat dahi vermeyecek, güçlü bir yapıya sahiptir.

Birlik Vakfı Kıbrıs'ın Mütevelli Heyeti Başkan Vekili ve Türk İslam Kültür Cemiyeti Genel Sekreterliği'ni de sürdüren Yönetim Kurulu Başkanımız Erman Çitim'in; Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman Hocamız, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Binali Yıldırım ve ilgili yönetim kadrosuyla arasındaki canı gönülden bağlılık bilinmektedir.

Daha hain darbe girişiminin başladığı anlarda Sayın Çitim'in yaptığı açıklama ve 'mezara kadar paralel yapı ile mücadele' mesajının ve KKTC Bakanlar Kurulu'nun da FETÖ'yü terör örgütü listesine almasının hemen ardından başlayan bu çaba, telaşa kapılanların niyetini açıkça göstermektedir!

Sahte bir sosyal medya hesabında paylaşılan ve medya etik kurallarını gözden kaçırıp, sormadan, sorgulamadan bazı gazeteciler tarafından sayfalarına taşınan ve şirketimizi hedef gösteren bu vahim iddiaya karşı, hukuki olarak da mücadelemizi başlatıyoruz!

Farz Şirketler Grubu'nu bu hain yapı ile bağdaştırmaya çalışan işbirlikçilerinin çabaları, maalesef onlara bekledikleri mutluluğu yaşatmayacak, hain emellerine ulaşamayacaklar!

Gönül rahatlığıyla paylaşıyoruz ki; Türkiye Cumhuriyeti'nin başlattığı bu köklü temizlik operasyonu, KKTC'yi arka bahçesine çeviren FETÖ ve yandaşlarının sonu olacaktır!..

Saygılarımızla

FARZ ŞİRKETLER GRUBU

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.