İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Astra Group, Türkiye'deki darbe girişimini kınadı...

Astra Group, Türkiye'deki darbe girişimini kınadı...

Astra Group, 15 Temmuz akşamı Türkiye'de gerçeklşeen darbe girişimini kınadı.

Yayın Tarihi: 23/07/16 11:12
okuma süresi: 2 dak.
Astra Group, Türkiye'deki darbe girişimini kınadı...
A- A A+
Astra Group, 15 Temmuz akşamı Türkiye'de gerçeklşeen darbe girişimini kınadı. Konu hakkında bir mesaj yayınladı; mesaj şöyle:

"15 Temmuz gecesi demokrasiyi, milli iradeyi, anayasal rejimi, birlik ve beraberliğimizi hedef alan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz.

Demokrasiye ve milletimizin iradesine kasteden eli silahlı darbecilere karşı dik duruşu ile bizlere önder olan Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım başta olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerine demokrasiye bağlı kahraman tüm güvenlik güçlerimize, milli iradeye, demokrasiye ve geleceğimize sahip çıkan yüce Türk milletine, acımız ve sevinçlerimizi ortak yaşadığımız kardeş KKTC halkına şükranlarımızı sunarız.

Bu hain kalkışma girişiminde hiç çekinmeden bu uğurda şehit olan güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Astra Group olarak demokrasiye sahip çıkma konusunda her zaman olduğu gibi bugün de tüm benliğimiz ile yüce Türk milletinin, devletimizin ve hükümetimizin yanında olacağız"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.