İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gökhan Altıner yazdı: "Gidenlerin kaçı bakan dönebilecek?"

Gökhan Altıner yazdı: "Gidenlerin kaçı bakan dönebilecek?"

Köşe yazarlarımızdan Gökhan Altıner bugünkü köşe yazısında Ankara'ya giden KKTC'li bakanalrdan kaçının bakan olarak geri dönüp dönemeyeceğini sorguladı...

Yayın Tarihi: 26/07/16 08:57
okuma süresi: 1 dak.
Gökhan Altıner yazdı: "Gidenlerin kaçı bakan dönebilecek?"
A- A A+
Gökhan Altıner: "Bu da gündemin diğer konusu. Dünkü yazımız hayli ses getirdi çünkü gerçeği yazdık. Başbakan'a eşlik eden dört bakandan acaba kaçı bakan olarak geri dönebilecek. Bu da bir değer önemli soru. Çünkü başbakan Hüseyin Özgürgün'e eşlik eden dört bakandan ikisinin yakında görevden alınacağı iddiaları hayli yüksek. Ben isimleri yine yazmayacağım, başbakan çıksın ve desin ki kabinede değişiklik yapmayacağım; desin bunu ama bir gerçek var ki Hüseyin bey bazı vekillere teklifleri götürdü bile. En azından gelen bilgiler şimdilik böyle"

Gökhan Altıner'in köşe yazısının tamamanını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.