İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

UBP'nin 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı mesajı

UBP'nin 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı mesajı

Ulusal Birlik Partisi (UBP), Kıbrıs'ın Türkler tarafından fethinin 445'nci, Türk Mukavemet Teşkilatı'nın (TMT) kuruluşunun 58'nci ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı'nın kuruluşunun 40'ncı yıldönümleri dolayısıyla mesaj yayınladı.

Yayın Tarihi: 30/07/16 14:44
okuma süresi: 2 dak.
UBP'nin 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı mesajı
A- A A+

UBP Genel Sekreteri Dursun Oğuz, mesajda, Kıbrıs Türk halkının, barış ve adaletin yüzyıllarca öncülüğünü yapan büyük bir medeniyetin mirasçıları olarak geçmişten aldığı güçle ve Anavatan Türkiye'nin desteğiyle verdiği onurlu mücadeleden gurur duyduğunu ve geleceğine güvenle bakmanın huzuru içinde olduğunu kaydetti.

Oğuz: "Kıbrıs Türk varlığını, mücadelesini ve güvencesini simgeleyen 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı'nı coşku ve heyecanla kutluyoruz" dedi.

Dursun Oğuz, bu adada 445 yıl önce kök salmış Kıbrıs Türklerinin varlığını her koşulda büyük direniş göstererek koruduğunu, atalarından miras bu vatan topraklarını, bu adadaki hak ve çıkarlarını canları pahasına savunarak, bugünlere ulaştığını hatırlattı.

"Bu yöndeki kararlılığını yarınlarda da sürdüreceğinden kimsenin şüphesi olmasın" diyen Oğuz, UBP olarak çetin mücadelelerin ardından, büyük bedeller ödenerek kazanılan bağımsızlığın ve özgürlüğün değerinin ve anlamının bilinciyle, huzur içinde bir gelecek için yılmadan, yorulmadan çalışacakları sözünü verdi.

Oğuz, "Bu vesile ile halkımızın bayramını kutlar, canlarını feda ederek bizleri bugünlere ulaştıranları rahmet, Gazilerimizi minnet ve saygıyla anar, Anavatan Türkiye'ye Türk Silahlı Kuvvetleri ve Güvenlik Kuvvetleri mensuplarına teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.