İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kaçak taksicilik sosyal medyada meşrulaştırıldı

Kaçak taksicilik sosyal medyada meşrulaştırıldı

<p>Kaçak taksiciliğin sosyal medyadan reklam yapılması üzerine Birleşik Taksiciler Birliği Başkanı Kemal Gözay isyan etti.</p>

Yayın Tarihi: 24/08/16 15:00
okuma süresi: 2 dak.
Kaçak taksicilik sosyal medyada meşrulaştırıldı
A- A A+

Kaçak taksiciliğin sosyal medyadan reklam yapılması üzerine Birleşik Taksiciler Birliği Başkanı Kemal Gözay isyan etti.

Gözay, yaptığı basın açıklamasında, hükümetin yıllardan beridir kaçak taksicilik sorununa çözüm bulunamadığını dile getirdi. Hükümet yetkililerinin sürekli olarak 'merak etmeyin yapılacak' sözlerinin tutulmadığını belirten Gözay, hükümetin, "Çare bulmak yerine var olan mevcut durumu liberal politikalar uygulayarak serbest meslek gruplarının her alanında olduğu gibi "taksicilik" sektörünü sanki yok etmeye ant içmişler gibi planlar ve projeleri yürürlüğe getirip aslında hem taksiciliği hem diğer meslekleri yok etme durumuna getirdi" dedi.

Sosyal medyadaki reklamlara tepki olarak açıklamada bulunan Gözay, "Örnek verecek olursak belgeleri ile beraber basına, yetkililere ve hatta en önemlisi bunu halka duyurmak istiyoruz. Sosyal medyada çeşitli reklamlar yapılarak zaten yasa dışı olan kaçak taşımacılığı görmezden gelerek meşrulaştırma çabası içine girdiler. Türkiye Cumhuriyetinin en büyük metropolü olan İstanbul'da dahi kaçak taşımacılık engellenirken bizde sermaye ve güç tarafından tavır takınan hükümetler 3 yüz bin nüfuslu küçücük adada bunu engelleyemediler" dedi.

Taksiciler Birliği'nin kaçak taksicilik konusunda yasa tasarılarını ilgili mecralara defalarca sunuduğu dile getiren Gözay, "Devlete ait olan izin kurulunu bir an önce fesih etmeleri hem bakanlığımız açısından hem de devlet açısında gizli işsizliği önlemek için kapatılmalıdır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.