İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ahmet Aybak'ın katiline 25 yıl hapis cezası

Ahmet Aybak’ın katiline 25 yıl hapis cezası

Başkan Düriye Elkıran, Yargıç Hasan Dağlı ve Yargıç Mesut Mesutoğlu'ndan oluşan Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi heyeti Ahmet Aybak cinayeti için kararını açıkladı.

Yayın Tarihi: 26/08/16 16:07
okuma süresi: 2 dak.
Ahmet Aybak’ın katiline 25 yıl hapis cezası
A- A A+
Başkan Düriye Elkıran, Yargıç Hasan Dağlı ve Yargıç Mesut Mesutoğlu'ndan oluşan Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi heyeti Ahmet Aybak cinayeti için kararını açıkladı. Sanık İbrahim Maraşlı planlayarak adam öldürme suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırılırken, sanık İlhan Tuncay ise adam öldürmeye yardım suçundan 3 yıl hapis cezası ile cezalandırıldı.

Yeni Boğaziçi bölgesinde 27 Aralık 2013 tarihinde Crystal Rocks Otel ile Marinero Restoran arasında bulunan kumluk alanda önceden planlayarak içerisine "Metomil" türü zehir koyup hazırladıkları profiterol tatlısını öldürmek kastı ile Ahmet Aybak'a yedirdikleri ve ardından yine "Metomil" türü zehir içeren sıvıyı iğneli enjektör ile Ahmet Aybak'ın boğazına sokarak vücuduna boşaltıp öldürdükten sonra kazdıkları çukara gömdükleri iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık İbrahim Maraşlı ve Mustafa İlhan Tuncay'ın yargı süreci tamamlandı.

Sanık İbrahim Maraşlı planlayarak adam öldürme suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırılırken, sanık İlhan Tuncay ise adam öldürmeye yardım suçundan 3 yıl hapis cezası ile cezalandırıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.