İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, KKTC'ye geliyor

TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, KKTC'ye geliyor

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, TC ve KKTC dışişleri bakanlıkları arasında bilişim ve arşiv alanında gerçekleşen işbirliği projesinin açılışını yapmak üzere bu gece KKTC'ye geliyor..

Yayın Tarihi: 30/08/16 14:30
okuma süresi: 1 dak.
TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, KKTC'ye geliyor
A- A A+

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, TC ve KKTC dışişleri bakanlıkları arasında bilişim ve arşiv alanında gerçekleşen işbirliği projesinin açılışını yapmak üzere bu gece KKTC'ye geliyor. Mevlut Çavuşoğlu'nun resmi programı yarın başlayacak.

Enformasyon Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre, yarın Dışişleri Bakanlığı'nda sözkonusu işbirliği projesi hakkında yer alacak teknik sunumun ardından açılış konuşmaları yapılacak ve Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile TC Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu projenin resmi açılışını gerçekleştirecek.

Açıklamaya göre, TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu daha sonra Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından da kabul edilecek. Sonrasında ise Cumhurbaşkanlığı'nda ortak basın toplantısı düzenlenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.