İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Rasıh Reşat New York'tan yazdı: "New York'ta zorlu zirve"

Rasıh Reşat New York'tan yazdı: "New York'ta zorlu zirve"

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat bugünkü köşe yazısında, Kıbrıs sorununa çözüm bulmayı hedefleyen iki liderin bugün BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon'un huzurunda New York'ta üçlü bir zirvede bir araya geleceklerini kaleme aldı.

Yayın Tarihi: 25/09/16 08:30
okuma süresi: 1 dak.
Rasıh Reşat New York'tan yazdı: "New York'ta zorlu zirve"
A- A A+

Rasıh Reşat: "2016 yılı sona ermeden Kıbrıs sorununa çözüm bulmayı hedef haline getiren iki lider bugün BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon'un huzurunda New York'ta üçlü bir zirvede bir araya gelecek.

Ban'ın "Eşsiz ilerleme sağlandı" dediği müzakerelerin bir sonraki aşama olan 5'li konferansa sonra da çözüme ulaşması, büyük ölçüde bugün 45 dakika süreceği açıklanan ve sonrasında Ban'ın açıklama yapacağı duyurulan bugünkü zirvenin sonucuna bağlı.

Konuştuğum diplomatik kaynaklar bugün gerçekleşecek zirvenin öyle Central Park'ta yürümek kadar kolay olmayacağını söylüyor."



"Rasıh Reşat'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.