İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Birikim Özgür'den veryansın!

Birikim Özgür'den veryansın!

CTP Milletvekili Birikim Özgür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hükümete yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Yayın Tarihi: 26/09/16 12:52
okuma süresi: 1 dak.
Birikim Özgür'den veryansın!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

CTP Milletvekili Birikim Özgür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hükümete yönelik eleştirilerini dile getirdi. Yeni makam araçları alınması, fonların artırılması ve çözümsüzlük politikasını eleştiren Özgür, AB vizyonundan uzaklaşılmaması gerektiğini vurguladı.

Birikim Özgür'ün paylaşımı şu şekilde:

"Halkın kaynaklarını ihtiyaç fazlası lüks makam araçları için çarçur et, çökmüş yapıları sözde kurtarmak adı altında fonları artırarak halkın cebine fütursuzca el at, sıkışınca da "Rum tarafına güvenemiyorum" deyip işin içinden çıkmaya çalış.

Popülizme ve rant paylaşımına dayalı bu zihniyeti tarihe gömmek için barış politikasından, çözüm ve AB vizyonundan, insani kalkınma ve nitelikli ekonomik büyüme siyasetinden bir gıdım bile uzaklaşmamamız gerekiyor."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.