İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTEMB 9. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

KTEMB 9. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

KTEMB 9. Olağan Genel Kurul toplantısı haftasonu KTOEÖS konferans salonunda yapıldı.

Yayın Tarihi: 26/09/16 13:05
okuma süresi: 2 dak.
KTEMB 9. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı
A- A A+
KTEMB 9. Olağan Genel Kurul toplantısı haftasonu KTOEÖS konferans salonunda yapıldı.

Birlik İdare Amiri Osman Asilzade tarafından yapılan açılışın ardından oluşturulan Genel Kurul Divan'ında Başkanlığa Ergün Emiroğulları oy birliği ile getirildi.

Bülent Avcan ve Vedat Faslı ise divan kâtipleri olarak görev aldı. Divan Başkanlığının oluşturulmasından sonra KTEMB 9. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nasiboğlu Genel Kurul'a hitaben bir konuşma yaptı.

Nasiboğlu konuşmasında taban fiyatlar, mesleki eğitim, iş sözleşmeleri, kayıt dışılık ve yapısal bazı konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkanın konuşmasının ardından gündem gereği 9. dönem faaliyet raporu Yönetim Kurulu Asbaşkanı Bora Karaçam tarafından ve mali rapor Yönetim Kurulu Saymanı Hakan Pehlivan tarafından okunduktan sonra her iki rapor da Genel Kurul üyeelri tarafından görüşüldükten sonra oy birliği ile aklandı.

Raporların aklanmasının ardından KTEMB Yasası tahtında hazırlanan "Çalışma Esasları" Tüzüğü ve "Üyelik ve Başvuru Esasları" Tüzüğü Yönetim Kurulu yedek üyesi Fadıl Korkut tarafından okundu. Tüzük çalışmalarının okunmasının ardından Genel Kurul görüşleri alınarak oy birliğiyle onaylandı ve Tüzük çalışmalarını yürütmesi için Yönetim Kuruluna yetki verildi.

Tüzüklerin okunmasının ardından dilek ve temenniler bölümünde Fadıl Korkut, Ergün Emiroğulları, Ersoy Olkanlı, Vedat Faslı, Ahmet Çatankaya ve Adnan Gençalp düşüncelerini aktardılar. Toplantı Saat 13.00'da sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.