İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sucuoğlu, ÖZEV Başkanı Görsay'ı kabul etti

Sucuoğlu, ÖZEV Başkanı Görsay'ı kabul etti

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu Özel Eğitim Vakfı Başkanı Ersin Görsay'ı kabul etti.

Yayın Tarihi: 27/09/16 12:02
okuma süresi: 2 dak.
Sucuoğlu, ÖZEV Başkanı Görsay'ı kabul etti
A- A A+
Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu Özel Eğitim Vakfı Başkanı Ersin Görsay'ı kabul etti.

Özel eğitime muhtaç çocukların özel gereksinimleri olduğunu ifade eden Sucuoğlu, özel eğitime gereksinim duyan çocuklarımıza yönelik eğitim hizmetlerinin daha fazla yaygınlaşması gerektiğini belirtti.

Sucuoğlu, engelli çocuklara yönelik olarak yapılan her türlü yatırıma her zaman destek olacaklarını da dile getirerek, öğrenme güçlüğü, davranış bozukluğu ve konuşma sorunu olan çocukların bu eğitimlerden yararlanması gerektiğini vurguladı.

Sucuoğlu, yapılan görüşmede Özel Eğitim Vakfı'na düzenli olarak çocuk doktoru ve çocuk pisikiyatrisinin gönderilmesi yönünde ortak karar aldıklarını da söyleyerek, Vakıf'a gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Bakan Sucuoğlu yarın sabah çocuk doktoru ile birlikte Özel Eğitim Vakfı'nıa ziyaret gerçekleştireceklerini de belirtti

GÖRSAY

Özel Eğitim Vakfı Başkanı Ersin Görsay ise yaptığı konuşmada Sağlık Bakanlığı'nın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bakanlık ile uyum içinde ortak projelere imza atacaklarını belirtti.

Görsay, Özel Eğitim Vakfı'nda alanında uzman eğitimciler ve terapistler eşliğinde çocukların öncelikli ihtiyaç ve gereksinimlerini göz önünde bulundurularak, gelişimlerini destekleyici eğitimler verildiğini söyleyerek, çocuklara özel eğitimlerin yanı sıra bir çok farklı alanlarda bire bir eğitim imkanı sunduklarını da dile getirdi.

Görsay, ÖZEV Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi aracılığı ile 75'in üzerinde farklı gelişen bireye fiilen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon hizmeti vermeye devam etmekte olduklarını da ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.