İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Erçin Şahmaran yazdı: ""T" izinleri"

Erçin Şahmaran yazdı: ""T" izinleri"

Köşe yazarlarımızdan Erçin Şahmaran bugünkü yazısında, hükümetin ihalesiz olarak gerçekleştirdiği satışları ve verdiği 'T izinleri'ni değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 28/09/16 08:15
okuma süresi: 1 dak.
Erçin Şahmaran yazdı: ""T" izinleri"
A- A A+

Erçin Şahmaran: "ERCAN" havaalanında kontrolörlük konusu uzun süre tartışıldı. Kontrolörlük hizmeti, ihaleye çıkılmadan, bir şirketten 11 milyon 250 bin ABD doları karşılığında satın alınma yoluna gidildi. Mecliste bir komite kuruldu, bir sonuç çıkmadı. Mercedes makam araçları yine ihalesiz olarak alındı. Devletin kar ettiği söyleniyor. Aslında bu konunun bu derece tartışılması bile gereksiz. Normal şartlarda, kamu da böyle bir ihtiyaç varsa, elbette devlet, hükümet eliyle bu ihtiyacı giderecek. Sorun makam aracı alımı değil. Sorun; Onca sıkıntı varken öncelik miydi?"

Erçin Şahmaran'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi akıllı telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsini

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.