İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıs Sosyalist Partisi Emek-İş'in grevine destek belitti...

Kıbrıs Sosyalist Partisi Emek-İş'in grevine destek belitti...

Kıbrıs Sosyalist Partisi Emek-İş'in Haspolat Arıtma Tesisi'ndeki greve destek belirtti.

Yayın Tarihi: 29/09/16 08:46
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıs Sosyalist Partisi Emek-İş'in grevine destek belitti...
A- A A+
Kıbrıs Sosyalist Partisi Emek-İş'in Haspolat Arıtma Tesisi'ndeki greve destek belirtti. Genel Sekreter Mehmet Birinci imzalı açıklamada Haspolat Arıtma Tesisleri'nde çalışan işçilerin, sendikal örgütlenmeye gittikleri gerekçesiyle tesisi işleten özel şirket tarafından işten atılmak istendiği hatırlatılarak, "Toplu İş Sözleşmesi'ne rağmen işçi kıyımına girişen patronu şiddetle kınarken, iş yerinde örgütlü Dev-İş'in haklı mücadelesinin yanındayız.

Özel sektör işçilerinin örgütlenmesi mücadelesini sonuna kadar destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Kendi yaptıkları yasalara bile saygı duymayan Kuzey Kıbrıs'taki sömürge rejimi, işçi sınıfımızın en önemli kesimi olan özel sektör işçilerinin örgütlenmesini her şekilde engellemekte kararlıdır. Buna karşılık işçiler de direnişte kararlı olmalıdır" denildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.