İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Ercan'da "altın" operasyon

Ercan'da "altın" operasyon

Soygunda çalınan altınları yurtdışına çıkarmaya çalışan 7 kişilik İranlı aile ve tasarruflarındaki altınlar polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 30/09/16 08:07
okuma süresi: 1 dak.
Ercan'da "altın" operasyon
A- A A+
Ülkemizde büyük infial yaratan Erdinç kuyumculuk ve Altınbaş kuyumculuk soygun olayları sonrası polis ekipleri tarafından sürdürülen geniş çaplı soruşturma meyvesini verdi. Soygunda çalınan altınları yurtdışına çıkarmaya çalışan 7 kişilik İranlı aile ve tasarruflarındaki altınlar polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile ele geçirildi.

Bugün günün ilk saatlerinde Ercan Devlet Havaalanında yaşanan hareketli saatler sonrası yüklü miktarda altınla İstanbul üzerinden İran'a gitmek için ülkemizden ayrılmaya çalışan aralarında yaşlı ve kadınlarında bulunduğu 7 kişilik aile tutuklandı. Suçlarını itiraf eden ailenin bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.